Termeni si Conditii | Scenery.ro


Definitii

• Termenii "Scenery", "website-ul", "www.scenery.ro", "noi", "echipa", reprezinta site-ul de comert electronic Scenery.ro .
• Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza website-ul Scenery.ro, indiferent de motiv.
• Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea acordului de utilizare

Website-ul, serviciile si continutul www.scenery.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi website-ul www.scenery.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.
Prin utilizarea website-ului, indicati ca acceptati sa respectati Termenii si Conditiile noastre. Scenery.ro poate revizui aceasta pagina oricand, fara niciun fel de notificare prealabila.
Va recomandam, asadar, sa vizitati aceasta sectiune periodic pentru a citi termenii si conditiile noastre, intrucat acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor website-ului www.scenery.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord.

Descrierea serviciilor

Scenery.ro ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege si cumpara tablouri realizate prin imprimarea unei fotografii pe panza canvas sau alte suporturi specifice posterelor (hartie fotografica, lucioasa/mata). Imprimarea fotografiilor se face printr-o firma asociata ce detine echipamentele necesare, iar livrarea tablourilor spre clienti este indeplinita prin curierat rapid.

Calitatea serviciilor si plasarea comenzii

Obligatiile Scenery.ro se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul website-ului.

Caracteristicile produselor si preturile aferente sunt descrise pentru fiecare in pagina din care se face trimitere catre comanda ferma. Odata trimis produsul prin comanda online si plasata comanda ferma, clientul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

Modalitatea de plata si livrarea

Plata produselor se poate face prin transfer bancar, sau cash prin ramburs la curier. Transportul se realizeaza prin intermediul firmelor de curierat, iar tarifele practicate de firmele de curierat, sunt cele valabile la data plasarii comenzii.

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Conform Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008

Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Art. 10. - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele comandate pe acest site se pot returna conform regulamentului de returnari. Prin returnarea unui produs si rambursarea valorii acestuia, va exprimati renuntarea totala asupra lui. Un produs returnat, redevine proprietatea noastra si se poate revinde sau expune cu titlu de prezentare. In cazul produselor personalizate, avem dreptul sa ne recuperam valoarea investita, prin metode de vanzare/expunere.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de website-ul www.scenery.ro, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de initializare a unei comenzi. Daca veti furniza in mod intentionat informatii care nu sunt conforme cu realitatea, neadevarate sau eronate, Scenery.ro are dreptul sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor website-ului www.scenery.ro

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea. Astfel, va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:
a) sa utilizati sau sa reproduceti materialele prezentate pe website-ul www.scenery.ro fara a detine permisiunea din partea Scenery.ro. Continutul si designul website-ului, si fotografiile sau imaginile prezentate apartin in totalitate fotografilor parteneri ai Scenery.ro, fiind protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala;
b) sa perturbati functionarea website-ului, a serverului, sau a altor echipamente software sau hardware ce apartin Scenery.ro. In cazul unui asemenea eveniment, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Responsabilitatea Scenery.ro

Scenery.ro isi asuma responsabilitatea de a nu divulga datele dumneavoastra personale niciunui alt destinatar, cu exceptia autoritatilor publice, in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie. Totodata, informatiile inregistrate nu vor fi facute publice sub nicio forma prin intermediul website-ului www.scenery.ro. Cititi mai multe detalii pe pagina Confidentialitate.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Scenery.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube, rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor website-ului Scenery.ro;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor website-ului Scenery.ro;
d) orice alta problema legata de serviciile website-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor website-ului Scenery.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile";
b) Scenery.ro nu ofera nici o garantie ca:
- serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

Generalitati

Scenery.ro nu isi asuma raspunderea si nu va putea fi tinut raspunzator fata de nicio persoana/entitate, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare) ce ar rezulta din folosirea serviciului sau produselor.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Scenery.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentului contract.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Tablouri moderne de vanzare

Tablourile moderne constau in imprimarea unei imagini pe o panza similara cu cea folosita in pictura, produsa 100% din fibre naturale de bumbac... › Detalii
Colaborari si parteneriate

Suntem interesati de orice colaborare, atat cu fotografi profesionisti, cat si cu potentiali reselleri. Astfel, daca detineti o colectie de imagini... › Detalii
Discount pentru comenzi en gros

Oferim discount pentru comenzile en gros si in special celor din sectorul hotelier. Daca aveti o astfel de unitate si doriti sa schimbati decorul... › Detalii