Regulament de returnare | Scenery.ro


Ne dorim sa fiti pe deplin multumit de produsele achizitionate prin intermediul acestui site. Totusi daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Clientii Scenery.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original/sau impaturit in folie cu bule/folie parchet, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport doreste. Scenery.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data returnarii produsului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent.
Nu vom credita produsele care au fost deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie/folie cu bule pentru a preveni deteriorarea Ón timpul tranzitului.

Prin returnarea unui produs si rambursarea valorii acestuia, va exprimati renuntarea totala asupra lui. Un produs returnat, redevine proprietatea noastra si se poate revinde sau expune cu titlu de prezentare.

In cazul in care nu sunteti sigur de calitatea tablourilor, cel mai bine comandati unul mai mic, iar apoi dupa ce v-ati convins, reveniti cu comanda pentru celelalte tablouri dorite.

Legislatia romaneasca prevede:

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008

Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Art. 10. - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Tablouri moderne de vanzare

Tablourile moderne constau in imprimarea unei imagini pe o panza similara cu cea folosita in pictura, produsa 100% din fibre naturale de bumbac... › Detalii
Colaborari si parteneriate

Suntem interesati de orice colaborare, atat cu fotografi profesionisti, cat si cu potentiali reselleri. Astfel, daca detineti o colectie de imagini... › Detalii
Discount pentru comenzi en gros

Oferim discount pentru comenzile en gros si in special celor din sectorul hotelier. Daca aveti o astfel de unitate si doriti sa schimbati decorul... › Detalii