Politica de Confidentialitate | Scenery.ro


Scenery.ro protejeaza dreptul la intimitate si la imagine al clientilor sai. Noi punem pret pe confidentialitate si apreciem increderea dumneavoastra in serviciile oferite de Scenery.ro.

Ne propunem sa va oferim o experienta online sigura. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care le introduceti in formularele noastre sa fie folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Scenery.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dumneavoastra de catre Scenery.ro. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea Scenery.ro de a va oferi serviciile solicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Scenery.ro si nu vor fi comunicate niciunui alt destinatar, cu exceptia autoritatilor publice, in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie. Totodata, informatiile inregistrate nu vor fi facute publice sub nicio forma prin intermediul website-ului www.scenery.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatii generale colectate de Scenery.ro

In momentul efectuarii unei comenzi pe website-ul www.scenery.ro, echipa noastra va prelucra informatii cu caracter personal, de natura sa identifice o anumita persoana. Aceste informatii includ numele dumneavoastra, adresa postala, adresa de email si numarul de telefon.

Scenery.ro va folosi o parte a informatiilor personale colectate (nume, numar de telefon, adresa de email) pentru a intra in legatura cu clientii sau pentru trimiterea comenzii finale.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Scenery.ro este in conformitate cu reglementarile legale aflate in vigoare, in legatura cu protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Scenery.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal.
Scenery.ro poate, totusi, transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
b) protejeaza drepturile Scenery.ro;
c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

Feedback

Scenery.ro ofera posibilitatea utilizatorilor website-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la adresa de email

Securitatea website-ului

Scenery.ro nu colecteaza informatii privind cardurile de credit sau conturile bancare, intrucat platile se realizeaza ramburs.
Tablouri moderne de vanzare

Tablourile moderne constau in imprimarea unei imagini pe o panza similara cu cea folosita in pictura, produsa 100% din fibre naturale de bumbac... › Detalii
Colaborari si parteneriate

Suntem interesati de orice colaborare, atat cu fotografi profesionisti, cat si cu potentiali reselleri. Astfel, daca detineti o colectie de imagini... › Detalii
Discount pentru comenzi en gros

Oferim discount pentru comenzile en gros si in special celor din sectorul hotelier. Daca aveti o astfel de unitate si doriti sa schimbati decorul... › Detalii